Εκπαιδευση

1Προσφέρουμε τη δυνατότητα εκπαίδευσης για όλους, ακόμα και για τους μικρούς μας φίλους.
Τον εκπαιδευτικό τομέα αναλαμβάνουν προπονητές που θα σου δώσουν τις απαραίτητες γνώσεις για να μπεις στον κόσμο του windsurf. Ακόμα και αν έχεις τις βασικές γνώσεις μπορείς να επιλέξεις ένα στάδιο πιο προχωρημένης εκπαίδευσης για να βελτιωθείς και να μάθεις καινούργιες τεχνικές.
Σε κάθε περίπτωση ο προπονητής θα είναι δίπλα σου μαθαίνοντας σου ότι χρειάζεται, βήμα προς βήμα.
Το μόνο που χρειάζεσαι είναι όρεξη για δράση. Εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα σε ένα ασφαλές περιβάλλον με τον κατάλληλο εξοπλισμό: Μεγάλα σκάφη και ελαφριά πανιά για αρχάριους καθώς και εξοπλισμό για παιδιά κάθε ηλικίας. Τιμές

1. Προσωπική εκπαίδευση

1 ώρα εκπαίδευση.

1 ώρα εντατική θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση από τον προπονητή. Εισαγωγή στον κόσμο του windsurf και εκμάθηση όλων των βασικών γύρω από το windsurf συμπεριλαμβανομένων των πρώτων ασκήσεων στο νερό. (Η τιμή περιλαμβάνει εξοπλισμό και φόρμα)

lessons

2. Ολοκληρωμένο πακέτο αρχαρίων

6 ώρες θεωρητική και πρακτική εκμάθηση. 1 ώρα θεωρητικής εκμάθησης συμπεριλαμβανομένου του σωστού τριμαρίσματος του πανιού. 1 ώρα πρακτικής εξάσκησης στην παραλία χρησιμοποιώντας, για καλύτερη κατανόηση, simulator και τριμαρισμένο πανί. Ακολουθεί 1 ώρα πρακτικής με την πρώτη επαφή στο νερό. Οι 3 ώρες που ακολουθούν αφορούν την πρακτική εκμάθηση μέσα στο νερό με την συνοδεία πάντα του προπονητή ο οποίος δίνει οδηγίες και τις σωστές κατευθύνσεις στον εκπαιδευόμενο ώστε αυτός να κατανοήσει και να κατευθύνει το σκάφος του. Το πακέτο περιλαμβάνει όλα τα βασικά, εκκίνηση, κατεύθυνση, στάση σώματος, μετατόπιση βάρους, beachstart και εισαγωγή στην μπότζα (πιθανή χρήση κρεμαστικού – γάντζου).

Σημείωση: Η διάρκεια είναι 4 μέρες. Από 1 έως 4 άτομα για κάθε πακέτο. Η διάρκεια καθορίζεται και προσαρμόζεται στις καιρικές συνθήκες. (Η τιμή περιλαμβάνει εξοπλισμό και φόρμα.)

3. Ανανέωση γνώσεων

3 ώρες οδηγιών (θεωρητική και πρακτική εξάσκηση) + 1 ώρα χρήση του εξοπλισμού.

Απευθύνεται σε άτομα που έχουν ήδη παρακολουθήσει, κάποια στιγμή, πρόγραμμα εκμάθησης και χρειάζονται ένα φρεσκάρισμα των γνώσεων τους. Ιδανικό για αυτούς που για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν έκαναν windsurf. Εξάσκηση στο κρεμαστικό, beach start, τακ και μπόντζα (όλα βασικά).
(Η τιμή περιλαμβάνει εξοπλισμό και φόρμα)

4. Waterstart

1 ώρα θεωρία και πρακτική εξάσκηση στο waterstart.
(Η τιμή δεν περιλαμβάνει εξοπλισμό και φόρμα)DCIM100GOPRO

5. Προχωρημένες τεχνικές

Εξάσκηση σε προχωρημένες τεχνικές όπως πλαναριστές μπότζες, πλαναριστά τακ, duck jibes, άλματα κλπ.
(Τιμή ανά ώρα, δεν περιλαμβάνεται ο εξοπλισμός)windsurf_3